Scoop: Mercedes E-Klasse break met XXL-koffer

Onze fotografen hebben een exemplaar van de gloednieuwe breakversie van de Mercedes E-Klasse voor hun lens gehaald. Omdat deze nieuwe generatie E nauwelijks gecamoufleerd was, kunnen we ons een duidelijk beeld vormen. De gigantische koffer – het handelsmerk van dit model – blijft op post.

Gepubliceerd op 14 april 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

Volgens de jongste geruchten zal de koffer bijna 700 liter slikken (695 om precies te zijn). Zo kunnen eigenaars van de E met een gerust hart op vakantie vertrekken en hoeven ze zich geen zorgen te maken over teveel bagage. Het interieur is vergelijkbaar met dat van de berline, inclusief de twee optionele  schermen die elk 12,3 inch meten.

Onder motorkap vinden we hetzelfde aanbod als bij de berlineversie. Het start bij de 2.0 l turbodieselmotor en helemaal bovenaan het gamma staat de 4.0 l V8-motor. Mercedes biedt voor de breakversie echter geen plug-in hybrid (E350e) aan. 

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Nicolas Joannès Journalist & Videomaker

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Mercedes voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Spionfoto's
“Eerste Ferrari-SUV gelekt!”

Zoals je misschien al wist, gaat Ferrari een SUV op de markt brengen om te concurreren met de Urus, de absolute kaskraker van Lamborghini. Die allereerste off-roader van het sportwagenmerk uit Maranello gaat Purosangue heten, het Italiaanse woord voor volbloed. Is dit ‘m?

23 februari 2022 3 min Joris Bosseloo
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.