Scoop: Porsche Cayman GT4 betrapt!

Onze fotografen wisten een extreem sportieve versie van de 718 Cayman te betrappen. Deze GT4-versie zou gebruik maken van dezelfde motor als de 911 GT3: een 4.0-zescilinderboxer, die hier meer dan 400 pk zou ontwikkelen.

Gepubliceerd op 23 november 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Terwijl de vorige generatie van de Cayman GT4 385 pk te bieden had, lijkt het erg waarschijnlijk dat deze nieuwkomer de grens van de 400 pk zal overschrijden. Daarbij komt zijn nieuwe hart uit de 911 GT3 goed van pas. Maar om de hiërarchie binnen het gamma te respecteren, zou het vermogen echter lang niet zo hoog liggen als in zijn grote broer.

Qua look zien we op het prototype dat onze fotografen wisten te betrappen een enorme spoiler die veel zegt over de sportieve roeping van het model. Verder verbergt de camouflage nog nieuwe luchtinlaten voorin terwijl achteraan een hertekende diffuser is gemonteerd.

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Nicolas Joannès Journalist & Videomaker

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Porsche voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Spionfoto's
“Eerste Ferrari-SUV gelekt!”

Zoals je misschien al wist, gaat Ferrari een SUV op de markt brengen om te concurreren met de Urus, de absolute kaskraker van Lamborghini. Die allereerste off-roader van het sportwagenmerk uit Maranello gaat Purosangue heten, het Italiaanse woord voor volbloed. Is dit ‘m?

23 februari 2022 3 min Joris Bosseloo
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.