333 km/u met een Nissan Patrol (+VIDEO)

Om een snelheidsrecord te breken, zouden wij altijd voor een authentieke sportwagen kiezen. Dat was echter te simpel voor tuner AAP, die koos voor een Nissan Patrol. De raszuivere offroader werd hier opgevoerd tot meer dan 2.500 pk voor uitzonderlijke prestaties.

Gepubliceerd op 24 maart 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Daarmee wijkt hij wel erg sterk af van de Nissan Patrol zoals we die gewoon zijn. De Japanse terreinwagen is normaalgezien al tevreden met 100 à 200 pk, maar na zijn bezoekje aan de ateliers van AAP braakt de motor van dit exemplaar liefst 2.500 pk uit.

Daarmee is hij bloedsnel in een rechte lijn. In een video van de tuner zelf zien we hoe de extreme Patrol tot het uiterste wordt gedreven op een afgesloten circuit. De rodeo ziet er niet gemakkelijk uit voor de bestuurder, want we zien hem worstelen met zijn stuur en van versnelling wisselen alsof hij een vuistgevecht aangaat met de pook. Het resultaat was wel alle inspanning waard, want hij klokt af op een gemeten topsnelheid van 333,82 km/h!

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Nicolas Joannès Journalist & Videomaker

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Nissan voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.