BMW M2 zorgt ook voor Duitse tuning op de SEMA show in Las Vegas

BMW toont op de het accessoiresalon in Las Vegas haar M4 en meteen ook de gloednieuwe M2. Beide modellen zijn voorzien van accessoires uit de M performance catalogus. De M2 is het jongste M-product van huize BMW en het is meteen een uitstekende ambassadeur. De M2 werd amper enkele weken geleden gepresenteerd en wordt naar aanleiding van de SEMA show uitgerust met tal van specifieke M Performance extra’s.

Gepubliceerd op 9 november 2015
Leestijd : 1 min

Partagez

Op het koetswerk zien we een specifieke striping en we noteren achteruitkijkspiegels die gehuld zijn in carbonvezel. De roosters komen in zwarte hoogglans terwijl de achterspoiler en de uitlaatsierstukken van carbon zijn. Verder voorziet men een sportonderstel en ook binnen kiest men voor diverse carbonelementen en een stuur dat met alcantara werd bekleed.

Ook de M4 is te zien in Las Vegas. De wagen krijgt een vergelijkbare striping en ook hier zien we diverse carbon elementen. De uitlaatlijn krijgt titanium einddempers. Binnen noteren we eveneens een stuur dat met alcantara werd afgewerkt.

Wat vindt u van deze BMW-tuning?

 

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Nicolas Joannès Journalist & Videomaker

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands BMW voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.