Mansory Ferrari 488 Spider heeft 780 pk

Tuner Mansory dook in Genève op met enkele fraaie modellen die hij in zijn ateliers stevig onder handen had genomen. Het laatste snufje: een Ferrari 488 Spider omgevormd tot “4XX Siracusa”.

Gepubliceerd op 14 maart 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Zoals gewoonlijk leverde de tuner geen half werk met deze creatie. De 4XX Siracusa is gebaseerd op de Ferrari 488 Spider en onderscheidt zich door zijn twee halve spoilers achteraan, zijn gouden velgen, een herwerkte achterpartij en een enorme diffusor.  Tal van andere elementen in carbon en de kleuren van de Italiaanse vlag op de flanken, de remklauwen, de spoilers en de diffusor maken het plaatje compleet.

Als u van discretie houdt, kijkt u beter elders. Is dat niet het geval, voorzie dan een dikke cheque voor de bestelling van dit zeer exclusieve model dat wordt aangedreven door een V8 3,9l biturbo opgepept tot 780 pk, waarmee deze bolide in amper 2,9 seconden van 0 tot 100 km/u spurt!

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Alain De Jong journalist, tekstschrijver, communicatiespecialist

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Ferrari voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.