Peking 2016: Smart Brabus wordt krachtiger

Op het autosalon van Peking presenteert Smart de jongste Brabus-modellen van de ForTwo en de ForFour. Ze worden 19 pk krachtiger en krijgen ook een esthetische update.

Gepubliceerd op 26 april 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

Deze Brabus-variant is 109 pk sterk en met dat vermogen hoef je niet meteen knalprestaties te verwachten. De ForTwo en de ForFour worden echt geen circuitmachines, hoewel hun gewicht binnen de perken blijft. De oefening van 0 tot 100 km/u lukt in 9,5 seconden  en de topsnelheid piekt bij 165 km/u.

De Brabus-ingenieurs hadden ook oog voor het weggedrag want men voorziet een nauwkeuriger besturing en een sportonderstel. Ook aan de Twinamic-versnellingsbak met dubbele koppeling werd gewerkt zodat ze sneller schakelt.

Deze Brabus-versie van de Smart ForTwo en de ForFour herken je meteen omwille van de esthetische veranderingen. We noteren een spoiler vooraan, een diffuser achter en een dubbele uitlaat. Er komen ook velgen van 16 of 17 duim.

 

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Nicolas Joannès Journalist & Videomaker

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Smart voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.