Fun

Aston Martin verkoopt appartementen in Miami

Aston Martin gaat in Miami een luxegebouw met 66 verdiepingen laten bouwen. Deze wolkenkrabber, die in 2021 klaar moet zijn, bestaat uit appartement van 64 m2 tot niet minder dan 320 m2. Gezien de vooropgestelde prijzen, kunnen we alleen maar hopen dat een parking voor de Aston Martin inbegrepen is.

Nicolas Joannès Nicolas Joannès | Gepubliceerd op 9 nov. 2017 | Leestijd: 1 min

Na Porsche is het de beurt aan Aston Martin om zich in de immobiliën te wagen met de bouw van een luxecondominium dat zijn naam draagt. Deze wolkenkrabber met 66 etages telt 391 privéwoningen en verschillende luxediensten zoals een conciergedienst, een panoramisch zwembad, een sauna, een virtuele golfzaal, een schoonheidssalon en een barbier.

Prijzen beginnen bij 600.000 dollar voor een appartement van 64 m2 en lopen op tot 50 miljoen dollar voor een penthouse van 320 m2 in triplex met een privézwembad. Volgens Katia Bassi, de vice-president van Aston Martin, zal Miami niet de enige stad zijn waar het merk in de toekomst wolkenkrabbers zal bouwen. Welke steden zullen volgen, blijft vooralsnog geheim.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon