Deze kleine Morgan EV3 doet niet alleen kinderen dromen

Morgan stelt een zeer speciale versie voor van zijn legendarisch model met één wiel achteraan. Deze EV3 Junior is geïnspireerd door de elektrische uitvoering en wordt een echt hebbeding voor kinderen vanaf zes jaar … op voorwaarde dat hun ouders het aanzienlijke prijskaartje willen neertellen.

Gepubliceerd op 7 februari 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Deze EV Junior is een echte replica van de EV3 en maakt net als zijn grote broer gebruik van een elektromotor. Standaard wordt hij aangeboden in drie kleuren (rood, groen of ivoor), maar hij kan ook gelakt worden in één van de 40.000 tinten die Morgan aanbiedt, uiteraard in ruil voor een “supplementje”.

Zijn batterijen kunnen in 4 uur opgeladen worden en bieden een autonomie tot 16 km, afhankelijk van de rijstijl. De topsnelheid werd beperkt op 16 km/u. De EV Junior wordt volledig met de hand gebouwd op een carbon chassis en heeft lederen zetels en een dashboard in hout.

Als u de Tesla Model S voor kinderen die 500 dollar kost, reeds te duur vond, stopt u beter met lezen, want deze EV3 Junior verandert van eigenaar voor maar liefst 7.750€ exclusief taksen!

Lees ook:

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Door Alain De Jong journalist, tekstschrijver, communicatiespecialist

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Morgan voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.