De pas afsnijden? Instant boete!

Een motorrijder werd in Connecticut de pas afgesneden door een automobilist. De duidelijk geërgerde motard had echter niet gedacht dat de automobilist zo snel lik op stuk zou krijgen. De motor die uitgerust was met een camera reed op een tweevaksbaan toen de automobilist hem langs rechts de pas afsneed vlak voor een wegversmalling. De motard riep de agressieveling heel wat verwensingen toe maar had nooit gedacht dat er enkele honderden meters verderop een politiepatrouille klaarstond. De agent kreeg meteen lucht van de situatie en zette gelijk de achtervolging in op de automobilist. Hij stond binnen de kortste keren langs de kant. De automobilist kreeg twee boetes: eentje om rechts in te halen en een andere voor het gevaarlijk veranderen van rijstrook. Zou u op dezelfde manier gereageerd hebben? Lees ook:

Gepubliceerd op 5 september 2016
Leestijd : 1 min

Partagez

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
47.064 nieuwe en tweedehands voertuigen bij jou in de buurt!
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Opinies
“Jonge mannen verbieden om auto te besturen”

Australische veiligheidsexperts noteerden dat zeer jonge mannelijke bestuurders veel vaker bij een dodelijk ongeval betrokken zijn en daarom besluiten ze dat het aangewezen is dat ze onder de 22 jaar helemaal niet meer met de auto mogen rijden.

28 september 2022 3 min Alain De Jong
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.