Van welke auto's dromen vrouwen?

De automobiel is generaties lang een mannenzaak geweest. Iedereen kent het zinnetje “hij kiest het model, zij de kleur”. Die tijd is – gelukkig – voor het grootste deel voorbij. In de eerste plaats omdat er bij heel wat gezinnen tegenwoordig niet één, maar twee auto's op de oprit staan, anderzijds omdat vrouwen simpelweg meer in de pap te brokken hebben dan vroeger. De vraag die we bij Gocar.be nu graag beantwoord zouden willen zien is: Van welke auto's dromen vrouwen nu eigenlijk? Door een collega van dit andere geslacht werd me immers al bevestigd dat er wel degelijk een verschil is tussen wat mannen en vrouwen in een ideale auto zoeken. Moet die snel zijn, sexy of allebei? Groot, klein of praktisch? Stoer misschien? Aan alle vrouwelijke lezers: kruip in je pen, reageer onder dit artikel of op onze facebook-pagina en laat ons weten van welke vierwieler jij dagdroomt. Denk vooral niét aan het budget…

Gepubliceerd op 9 maart 2016

Partagez

Door Joris Bosseloo Content & Community Manager / Chief Editor

Partagez

Gocar logo
47.064 nieuwe en tweedehands voertuigen bij jou in de buurt!
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Opinies
“Jonge mannen verbieden om auto te besturen”

Australische veiligheidsexperts noteerden dat zeer jonge mannelijke bestuurders veel vaker bij een dodelijk ongeval betrokken zijn en daarom besluiten ze dat het aangewezen is dat ze onder de 22 jaar helemaal niet meer met de auto mogen rijden.

28 september 2022 3 min Alain De Jong
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.